U bent hier:
  1. home
  2.  > voor naasten
  3.  > voorlichting

Voorlichting

Bij Ypsilon vind je informatie over onderwerpen als psychose, schizofrenie, privacy, wonen, forensische zorg en nog veel meer. Daarnaast geven onze vrijwilligers voorlichting aan opleidingen, hulpverleners, scholen, politie, enz.

Informatiemateriaal

Bestel strooifolders, brochures, boeken, e.d. via onze webwinkel.

YN

YN is het tijdschrift van Ypsilon. Boordevol nieuws, ontwikkelingen, ervaringen, interviews, boekbesprekingen, enz. YN verschijnt 4 x per jaar. Leden krijgen het gratis thuisgestuurd. Hulpverleners en instellingen kunnen zich abonneren.

Ypsbul

Het nieuwsbulletin Ypsbul biedt het nieuws in een notendop. Het houdt je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de zorg, de politiek en in de media. Klik hier om het nieuws te lezen en je aan te melden.

Websites

Ypsilon is erg actief op internet. De website die je nu bekijkt heeft zo'n 1.000 pagina's en wordt bijna dagelijks aangevuld en geactualiseerd. Daarnaast werkt Ypsilon mee aan onder meer Psychosenet en Naasten in kracht.

Psysalon

Met Psysalon biedt Ypsilon een nieuwe, luchtige vorm van voorlichting aan mensen met psychosegevoeligheid en hun familieleden samen. In een serie bijeenkomsten worden (ook ervarings)deskundigen geïnterviewd over steeds een ander thema, waarbij ook de zaal actief wordt betrokken. Klik hier voor meer informatie 

sluit venster