U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Vereniging

Nieuw logo stapsgewijs ingevoerd

13-04-2013

Ypsilon gaat verder met nieuw logo

Logo YpsilonYpsilon gaat verder met een nieuw logo. Het logo werd zonder veel tamtam geïntroduceerd in de februari-editie 2013 van het tijdschrift YN, maar was daarvoor al in varianten te vinden op de website en ide Triadekaart van Ypsilon.

Het is ontworpen door Chantal Vansuyt, van InPetto Visuele communicatie. Het geeft niet alleen de naam zelf weer, maar de de drie lijnen van de Y in het ontwerp symboliseren ook de triade van patient, familie en behandelaar. De overige 'stokjes' geven weer dat het veld nog veel breder is en zouden kunnen staan voor bijvoorbeeld de gemeente, de zorgverzekeraar of andere partijen in het veld. Als geheel weerspiegelt het logo daarmee de 'community'; de totale gemeenschap waarin Ypsilon actief is en waar ze zelf ook deel van uitmaakt.

Via de site is het logo in tal van formaten de downloaden vanaf www.ypsilon.org/logo.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster