U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Vereniging

Nieuwe kans! Schrijfcursus Kom op verhaal

11-02-2014

Wil je uitblazen, bijkomen en je verloren krachten hervinden? Zelf eens centraal staan in plaats van je zieke familielid of de hulpverlening? De cursus ‘Kom op verhaal’ helpt je daarbij!

De cursus ‘Kom op verhaal’ vorig jaar gemist? Nu is er een nieuwe kans! Ypsilon biedt deze cursus voor familieleden opnieuw aan.
Onder het motto ‘Kom op verhaal’ schrijven de deelnemers onder deskundige en bezielende begeleiding, aan de hand van ‘sleutelervaringen’ en ‘keerpunten’ hun levensverhaal.
Doel van de cursus is bewustwording en empowerment. De familieleden die vorig jaar aan de cursus deelnamen waren razend enthousiast, zij gaven cijfers variërend van 8,6 tot 9,2.

Eén cursus is specifiek bedoeld voor ‘kinderen-van’, de andere ‘gemengde groep’ staat open voor alle familieleden en wordt gegeven op 4 zaterdagen in april en mei.
Kijk voor meer informatie op www.ypsilon.org/schrijfcursus.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ypsilondichtbij

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster