U bent hier:
  1. home
  2.  > word lid
  3.  > opzeggen

Opzeggen lidmaatschap of YN-abonnement

Lidmaatschap Ypsilon of abonnement YN opzeggen

Het lidmaatschap/abonnement is per kalenderjaar en geldt voor onbepaalde tijd. Opzeggen moet vóór 1 december en kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail.

Stuurt u hiervoor een e-mail of briefje naar het landelijk bureau, waarin u uw naam, postcode, huisnummer en telefoonnummer vermeldt. Omdat het voor onze service belangrijk kan zijn, vragen we u ook de reden van opzegging te vermelden.
Na ontvangst van uw opzegging krijgt u een schriftelijke bevestiging.

Wij vinden het heel jammer dat u uw lidmaatschap opzegt. U was een grote steun voor ons. Ypsilon hopelijk ook voor u.
Wilt u het lidmaatschap van Ypsilon om financiële redenen opzeggen? Of wilt u Ypsilon wel blijven steunen, maar ontvangt u liever geen tijdschrift meer? Lees dan verder!

(Bijna) gratis lid van Ypsilon

Diverse zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijke het lidmaatschap van Ypsilon. Lees hier of ook uw zorgverzekeraar daar tussen staat.

Word Vriend van Ypsilon

Wilt u Ypsilon blijven steunen, maar wat meer op afstand? Word dan donateur.
Lees hier meer informatie over de stichting Vrienden van Ypsilon of meld u hier direct aan als donateur.

Draagkrachtregeling

Voor mensen met beperkte financiële middelen is er in overleg altijd een regeling te treffen. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact op met het landelijk bureau.

Opzeggen en de Wet van Dam

Op 1 december 2011 is de Wet van Dam van kracht geworden. Deze wet bepaalt dat diensten op abonnementbasis niet stilzwijgend verlengd mogen worden. Deze wet geldt echter niet voor verenigingen.
Voor verenigingen blijft gelden dat het lidmaatschap met een jaar verlengd kan worden, wanneer er niet voor een bepaalde periode opgezegd wordt. Vereniging Ypsilon hanteert daarvoor 1 december. Meer informatie over de Wet van Dam vindt u op www.opzeggen.nl.

sluit venster