U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Ypsilon start woonproject met vragenlijst

30-07-2018

Het Ypsilonproject ‘Wonen alleen is niet genoeg’ is gestart. Aan een paar duizend Ypsilonleden is per mail een vragenlijst toegestuurd die gaat over ervaringen, problemen, behoeften en wensen met betrekking tot het wonen van hun naaste.

De vragenlijst is de eerste stap in het project. Met de antwoorden en de ervaringen kaart Ypsilon bij landelijke én lokale beleidsmakers, ondersteuningsorganisaties en woningcorporaties aan dat het anders moet, dat het anders kan en ook hoe het anders kan.
‘Want we weten als geen ander dat voor goed wonen bijvoorbeeld ook begeleiding, de inzet van familie en een zinvolle daginvulling nodig zijn’, zegt projectleider Annemiek de Kruif.  ‘Maar we kunnen het niet alleen.’ Een volgende stap in het project is dan ook het mobiliseren van medestanders.

Klik hier voor meer informatie over het project ‘Wonen alleen is niet genoeg’ 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster