U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Ypsilon verhuist!

28-09-2020

Donderdag 1 oktober 2020 verhuist het landelijk bureau van MIND Ypsilon, vereniging van naasten van mensen met psychosegevoeligheid. Om die reden zijn wij op woensdag 30 september en op donderdag 1 oktober telefonisch niet bereikbaar.

Ons nieuwe adres is:

MIND Ypsilon
Regulusweg 5
2516 AC XT Den Haag

Vanaf vrijdag 2 oktober zijn wij weer te bereiken via 088 000 21 20 (op werkdagen van 10 tot 16 uur). Dan kunt u elke werkdag van 10 tot 16 uur bij ons terecht voor advies, steun of een luisterend oor.

Ook vanuit het nieuwe kantoor blijft Ypsilon opkomen voor naasten van mensen met psychosegevoeligheid. Zoals ze al 35 jaar met succes doet! Met advies, ondersteuning en informatie. Of het gaat om goed en veilig wonen; om samenwerking met naasten in de ggz of in de gemeente; om invloed op de politiek en op beleidsmakers: Ypsilon geeft naasten een stem.

Kijk op www.ypsilon.org

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster