U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Reageer nu! Ypsilon zoekt nieuwe voorzitter

24-12-2019

Ypsilon zoekt een nieuwe voorzitter. Dat blijkt uit de laatste editie van YN, het tijdschrift van Ypsilon die afgelopen week verscheen. De huidige voorzitter Jan Zandijk heeft er twee termijnen op zitten en geeft nu het stokje over. En zo moet het ook, want 'nieuwe bezems vegen schoon', aldus Zandijk in een interview. Belangstellenden doen er goed aan om direct in de pen te klimmen want wordt verzocht voor 13 januari 2020 te reageren. Dus kent of bent u onze nieuwe voorzitter? Laat van u horen! Solliciteren kan door een briefje met achtergrond en CV te sturen naar het landelijk bureau van Ypsilon, Daendelsstraat 57, 2595 XT Den Haag of te mailen naar bert@ypsilon.org.

Ons betrokken, open en collegiale bestuur bestaat uit 5 leden. Zij bespreken met de directeur in circa 8 vergaderingen per jaar de gang van zaken binnen de vereniging, wonen 3 keer per jaar de landelijke ledenraad van MIND Ypsilon bij en de jaarlijkse beleidsdag met de medewerkers van het landelijke bureau. De ledenraad benoemt bestuursleden. Gemaakte onkosten kunnen worden gedeclareerd. Vrouwen worden vooral uitgenodigd om te solliciteren.

Gevraagde competenties o.a.:

  • Maatschappelijk actief
  • Toegankelijk in het persoonlijke contact
  • Bij voorkeur bent u familielid of naaste van iemand met psychosegevoeligheid

Taken/verantwoordelijkheden:

  • Voorzitten van vergaderingen
  • Gesprekken met externe netwerkpartners
  • Het vertegenwoordigen van Ypsilon daar waar nodig.

Het hele profiel is te vinden op www.ypsilon.org/bestuursvacature. Wie vragen heeft aan de huidige voorzitter kan mailen naar janzandijk@skpnet.nl.

Wie gidst Ypsilon binnenkort?

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster