U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Ypsilon komt na de zomer met cursus ‘Kom op verhaal’

23-07-2013

Vanaf september komt Ypsilon met een nieuwe cursus voor familie van mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Onder het motto ‘Kom op verhaal’ schrijven de deelnemers (delen van) hun levensverhaal uit, brengt sleutelervaringen en keerpunten in kaart en werken deze onder begeleiding uit. Doel van de cursus is bewustwording en empowerment.

De cursus zal in het kader van het levensfaseproject van Ypsilon tegelijk worden aangeboden aan twee groepen: de eerste groep is specifiek bedoeld voor broers/zussen, de andere groep is gemengd en staat open voor alle leden. De cursus beslaat vier zaterdagmiddagen in Utrecht: 28 september, 12 en 26 oktober en 2 november, steeds van 13.00 tot 16.30 uur.

Deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor Ypsilonleden. Omdat het gaat om een pilot zijn er geen kosten aan verbonden.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster