U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Website biedt psychiatrische patienten route naar werk

21-05-2016

Onder het motto 'Dit is hoe wij mensen met een psychische kwetsbaarheid op weg naar werk helpen' hebben het Landelijk Platform GGz en de Landelijke Cliëntenraad een nieuwe website gelanceerd. Staatssecretaris Jette Klijnsma presenteerde de website, Routewijzernaarwerk.nl, gisteren tijdens de bijeenkomst ‘Aan het werk met een psychische aandoening’. De website helpt mensen met een psychische kwetsbaarheid die (weer) aan het werk willen op weg met informatie, voorbeelden, tips, ervaringsverhalen en vacatures voor ervaringswerkers.

Veel mensen met psychische problemen willen en kunnen werken. Maar het vinden van werk blijkt vaak moeilijk. Routewijzernaarwerk.nl  geeft een antwoord op vragen als: “Welke ondersteuning kan ik krijgen bij het vinden van een baan?”, “Welke vragen krijg ik van de gemeente?” en “Hoe doen anderen het?” Je vindt hier onder andere de 5 beste methodes om je ontwikkeling te testen, 11 goede tips om van anderen in de stap naar werk en nog veel meer.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster