U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Ypsilon zoekt projectsecretaris

20-12-2018

MIND Ypsilon verenigt familie en naasten van mensen met psychosegevoeligheid en heeft zo’n 5.000 leden en 150 vrijwilligers.

Voor ons landelijk bureau in Den Haag zoeken we een PROJECTSECRETARIS (m/v) die ons helpt bij administratieve werkzaamheden. Je organiseert en notuleert vergaderingen, verzorgt de ledenadministratie, zorgt ervoor dat het op kantoor blijft lopen en ondersteunt de collega’s bij hun inhoudelijke (project)werk.

Taalvaardigheid is heel belangrijk. Ben je daarnaast handig met computers en kun je goed organiseren? Mail dan uiterlijk 6 januari een korte brief met cv naar ypsilon@ypsilon.org en maak kans op een contract van 30 uur! Bij gelijke geschiktheid krijgen mensen met een psychiatrische achtergrond en naasten voorrang.

Kijk voor meer informatie op www.ypsilon.org/vacature

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster