U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Helft streefbedrag Last man standing bereikt

13-06-2017

We zijn op de helft! Deze week bereikte Bert Stavenuiter de helft van zijn streefbedrag voor Last man standing. Met deze actie vragen MIND en Ypsilon aandacht voor de schande van de wachtlijsten in de GGZ! En roepen iedereen op ook met de andere helft te helpen.

‘Als je een probleem hebt met je auto, dan krijg je binnen een uur hulp’, zegt Stavenuiter. ‘Mankeert er iets aan je hoofd, dan kan het maanden duren voor je psychische hulp krijgt. Met soms fatale gevolgen: jaarlijks overlijden er 3x zoveel mensen door zelfdoding dan in het verkeer.’

Ook de achterban van Ypsilon heeft last van de lange wachtlijsten in de GGZ. Ypsilon kent de verhalen van familieleden die hun naasten op gesloten afdelingen zagen belanden omdat ze niet op tijd de zorg kregen die op dat moment nodig was.

Daarom staat Bert Stavenuiter samen met MIND op tegen de wachtlijsten. ‘Op 24 juni sta ik maximaal 6 uur op een paal in het IJsselmeer.’ Hiermee vragen we aandacht en halen we een bedrag op dat voor 50% direct ten goede komt aan het inkorten van de wachtlijsten. De overige 50% gaat naar Ypsilon waarmee zij haar goede werk verder kan blijven doen.

Weg met de wachtlijsten

Wil jij Bert ook helpen de wachtlijsten in de GGZ terug te dringen? Klik hier voor zijn persoonlijke pagina en doneer!

 

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster