U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Ypsilon lanceert nieuwe dienst: het Kennisnetwerk

13-04-2013

Vanaf vandaag hebben leden van Ypsilon er een nieuwe gratis service bij: het Ypsilon Kennisnetwerk. De nieuwe dienst werd vandaag gelanceerd tijdens de Vrijwilligersdag waarin de vereniging haar kaderleden als dank met een speciaal programma in het zonnetje zette. Het Kennisnetwerk is bereikbaar via www.ypsilon.org/kennisnetwerk.

Het netwerk, volledig bestaande uit kaderleden van Ypsilon, draait het komende half jaar op proef. Maar nu al weet de vereniging meer dan 25 specialismes aan te bieden. Daaronder een groot aantal inhoudelijke thema’s als medicijnen, het persoonsgebonden budget, dwang en drang, begeleid leren en werken, juridische zaken en somatische problemen bij schizofrenie. Maar het Kennisnetwerk biedt ook specialismen op het gebied van organisatie-opbouw, zoals provinciale lobby, financiële rapportage en verantwoording en de samenwerking met andere familieorganisaties in de GGZ.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster