U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Programma Familie-/Naastendag is rond

11-09-2018

Op zaterdag 6 oktober vindt in Amersfoort de tweede MIND Familie-/Naastendag plaats met als thema ‘Welke rol speel jij?’.

In het ochtendprogramma speelt het Toetstheater een interactieve voorstelling over 'relationele zorg' en vertelt Nanette Waterhout over haar eigen herstelproces en haar ervaringen als kind-van en zus-van. In de wandelgangen is er volop ruimte voor ontmoeting, contact.en het uitwisselen van informatie en ervaringen. Na de welvoorziene lunch kunt u kiezen uit veel interessante workshops. 
Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich inschrijven.

De Familie-/Naastendag is georganiseerd door MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Ypsilon maakt deel uit van MIND.

Klik hier voor meer informatie over het programma, de locatie en de toegangsprijs.
Klik hier om u direct aan te melden. 

 

 

 

 

 

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster