U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

MIND Familiedag verschoven naar later dit jaar vanwege corona-afmeldingen

11-03-2020

De MIND Familie-/Naastendag van komende zaterdag 14 maart 2020 wordt uitgesteld naar later in het jaar. Dat heeft het organiserende team besloten nadat er in de afgelopen dagen veel afzeggingen zijn gekomen van deelnemers die ongerust zijn over het coronavirus. Hoewel het RIVM nog steeds groen licht geeft voor evenementen, is daarom besloten uit te gaan kijken naar een andere datum. De deelnemers die zich al hadden aangemeld hebben eerder vandaag bericht ontvangen.

"Als u zich had ingeschreven, dan blijft uw inschrijving gewoon staan en ontvangt u van ons bericht zodra wij een nieuwe datum hebben geprikt. Wanneer dat is, hangt af van hoe het virus zich eventueel verder ontwikkelt. Het programma blijft in principe onveranderd. Mocht de nieuwe datum u niet uitkomen, dan krijgt u uw inschrijfgeld uiteraard teruggestort", aldus de organisatie. Het team meldt verder het jammer te vinden dat wij deze beslissing nu moeten nemen, "maar we hopen dat we op de nieuwe datum u en alle andere geïnteresseerden op deze mooie MIND Familie-/Naastendag mogen begroeten!"

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster