U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

MIND Familiedag – Inschrijving geopend!

09-08-2018

Op zaterdag 6 oktober vindt in Amersfoort de tweede MIND Familie-/Naastendag plaats met als thema ‘Welke rol speel jij?’.

 

 

 

Het programma bevat inhoudelijke presentaties, een interactieve voorstelling van het Toetstheater, ervaringsverhalen en heel veel keuze uit interessante workshops. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontmoeting, contact.en het uitwisselen van informatie en ervaringen.
Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich vanaf vandaag inschrijven.

De Familie-/Naastendag is voor Ypsilonleden de opvolger van de jaarlijkse Ypsilon studiedag. We organiseren de dag samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten.

Klik hier om u aan te melden, en voor meer informatie over het programma, de locatie en de toegangsprijs van € 30,00.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster