U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Inschrijving geopend voor MIND Familiedag

08-08-2017

Op zaterdag 30 september organiseert Ypsilon in Amersfoort de eerste MIND Familiedag ‘Naasten in kracht’. Met een veelzijdig programma bieden we volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van informatie en ervaringen. Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich vanaf vandaag inschrijven.

De familiedag komt dit jaar in de plaats van de jaarlijkse Ypsilon studiedag. We organiseren de familiedag samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten.

Het programma bevat voor ieder wat wils: inhoudelijke presentaties, ervaringsverhalen en interessante workshops. Er is genoeg ruimte voor ontmoeting en contact. Maar liefst twee boeken over familie worden gepresenteerd, psychiater Wiepke Cahn schreef ‘Focus op familie’ en Ria en Wim Trinks verzamelden verhalen van Ypsilonveteranen.

Klik hier om u aan te melden, en voor meer informatie over het programma, de locatie en de toegangsprijs €30,00.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster