U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

‘Weet jij wat een psychose is?’ gaat op tournee

08-01-2016

Op 12 januari 2016 gaat in Utrecht de voorlichtings- en beeldvormingscampagne ‘Het is nooit te laat - weet jij wat een psychose is?’ van start. De campagne richt zich op het vroeg signaleren en normaliseren van psychoses en het stimuleren van herstel na het krijgen van een psychose.

De tournee, interactieve bijeenkomsten met filmvertoning en dialoog, start in Utrecht bij het UWV, doet daarna filmzaal ‘Hoogt en studentenvereniging SSR-NU aan en gaat dan naar Alphen, Den Haag, Amsterdam, Heerlen en Maastricht aan.
Het ultieme doel van de campagne is het wegnemen van stigma’s bij onder anderen werkgevers, onderwijsinstellingen en jongerenorganisaties, om sociale insluiting van jongeren met psychische kwetsbaarheid te stimuleren. De bijeenkomsten worden geleid door ervaringsdeskundige jongeren en ondersteund door de stichting Idefix.

Kijk op: www.hetisnooittelaat.nl

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster