U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Nieuwe brochure Ypsilon over Dubbele Diagnose

04-04-2016

Met een nieuwe (online) brochure vol informatie voor familieleden en naasten van mensen met een Dubbele Diagnose voorziet Ypsilon in een behoefte. Want veel voorlichtingsmateriaal is er niet over de combinatie van een verslaving en een psychotische aandoening, zeker niet voor familie en naasten. Terwijl ‘dubbele diagnose’ een groot en veelvoorkomend probleem is, waar de GGZ nog vaak geen goed antwoord op heeft.

De brochure gaat over de aandoening(en) en het zorgaanbod, maar vooral ook over wat familie kan doen. Over grenzen en verwachtingen, over vragen en steunen. De informatie ondersteunt familieleden en indirect ook patiënt en hulpverlener. Want goed toegeruste familieleden hebben een gunstige invloed op de verslaving én op de psychose.

De brochure is gratis te downloaden voor Ypsilonleden. Tegen betaling is een geprint exemplaar verkrijgbaar via de webwinkel.

Meer lezen? kijk op www.ypsilon.org/dubbele-diagnose

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster