U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Triade welkom op Ypsilon jubileumdag

02-09-2019

Met een feestelijke jubileumdag onder de titel 'Drie zielen, een gedachte' viert Ypsilon haar 35-jarig bestaan. De triade staat centraal en is  nadrukkelijk uitgenodigd. Het programma, de workshops, alles is interessant voor naasten, cliënten en hulpverleners in de ggz.

In het programma de parels van 35 jaar Ypsilon: de Triadekaart, Hoezo ziek, interactievaardigheden. Met bijdragen van Floor Scheepers, Jim van Os, Wiepke Cahn, Andries Baart en Bas van Raaij komen de thema’s die Ypsilon belangrijk vindt aan bod.

Dat maar liefst 4 hoogleraren graag hun bijdrage leveren op onze dag, is een teken dat Ypsilon ook na 35 jaar nog springlevend is!

Een deel van de dag kunt u kiezen uit workshops die allemaal triadisch van opzet zijn: een Psysalon met Wiepke Cahn over lichamelijke gezondheid; een workshop Hoezo ziek? over verbindende gespreksvaardigheden; een minitraining Interactievaardigheden van Bas van Raaij, bureau De Mat;  in de workshop van Henk-Willem Klaassen gaat het over de verschillende rollen van naasten; Familie als Bondgenoot zoekt naar samenwerking vanuit het ervaringsverhaal; 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster