U bent hier:
  1. home
  2.  > Ypsilon
  3.  > Ypsilon steunen
  4.  > nalaten

Nadenken over nalaten

Nalaten. Niet echt een onderwerp waar u het dagelijks met elkaar over heeft. Aan de ene kant zo koud en kil, want het is onlosmakelijk verbonden met de dood. Aan de andere kant staat het volop in het teken van warmte, liefde en betrokkenheid. U laat na aan wie u liefhebt. Voor ons kan uw nalatenschap een groot verschil maken.

Voor nu en de toekomst

Bij MIND Ypsilon komen we al sinds 1984  op voor mensen met psychosegevoeligheid. We maken ons hard voor de rechten en betrokkenheid van hun familieleden, we vechten tegen onrecht en eenzaamheid. En we strijden iedere dag voor een goede kwaliteit van leven, de juiste zorg, voor nu en in de toekomst. 

Uw nalatenschap kan een wereld van verschil maken voor goede doelen zoals MIND Ypsilon. En het kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid van generaties na u. En dat wellicht mede dankzij uw nalatenschap. Wilt u daarom eens nadenken over het opnemen van MIND Ypsilon in uw testament?

Vraag de brochure aan

Wilt u eerst alles op uw gemak doorlezen? Daar komt de brochure ‘Nadenken over nalaten’ goed bij van pas. Hierin leest u hoe dat gaat; een testament opstellen en er een vereniging als de onze in opnemen. Mogen we u de brochure opsturen?  Vul dan hier uw gegevens in.

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Neem contact op met Tessa Bruijn.
T 088 0002120 (maandag, donderdag, vrijdag van 10-16 uur)
E tbruijn@ypsilon.org

 

sluit venster