U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > hoezo ziek?
  3.  > trainers

De trainers

De workshop Hoezo ziek? wordt gegeven door drie ervaren trainers:

Evert Schlebaum

Vanaf het begin ben ik betrokken...
>>lees verder

Ellen Boere

Na werkervaring in de zorg....
>>lees verder                                                 

Rik van Laeken

Ik kwam in contact met Ypsilon... 
>>lees verder

Evert Schlebaum

Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom, daarna heb ik een tweejarige postdoc opleiding in de psychologie gevolgd (Zelfkonfrontatiemethode®). Sinds 1983 werk ik als trainer en coach, vanaf 1997 in mijn eigen bedrijf. In 2003 ben ik lid geworden van Ypsilon. Vanaf het begin, in 2015, ben ik betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van de workshop Hoezo Ziek? Het gaat in deze workshop vooral om verbinding en dialoog. En dat is op allerlei gebieden noodzakelijk. Ik ben blij dat ik mij kan inzetten voor deze workshop en mijn kennis en kunde hiervoor kan gebruiken.

Ellen Boere

Na werkervaring in de zorg en het bedrijfsleven ben ik counselling en psychologie gaan studeren. In 2005 heb ik mij gevestigd als zelfstandige. Mijn specialisatie is psychotrauma en naast het voeren van coachingsgesprekken over werkgerelateerde vragen en trainingen ben ik vooral daar mee bezig. Als moeder van een kind met psychosegevoeligheid heb ik de afgelopen jaren persoonlijk ervaren hoe het is om geen, of moeilijk, contact te kunnen maken. De training Verbindende gespreksvaardigheden biedt een sprankje hoop. Ik wil graag aan zo veel mogelijk mensen deze vaardigheid doorgeven.

Rik van Laeken

Sinds enkele jaren werk ik als familie-ervaringsdeskundige in de ambulante hulp. Als iemand die zelf te maken heeft met mensen met psychische problemen in mijn directe omgeving, was ik al langer actief in diverse werkgroepen voor de Belgische familievereniging Similes. Ik kwam in contact met Ypsilon via het landelijke familieplatform in Nederland. 
Als workshopleider van Hoezo ziek? oefen ik met familieleden vaardigheden waarmee ze de communicatie met hun naaste kunnen verbeteren. Het is mooi om te zien dat familieleden weer hoop en vertrouwen krijgen.

sluit venster