U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Cursus: Kom op Verhaal! WORDT VERPLAATST

Datum: 28-03-2020

Tijd: 13:00 - 14:00

Locatie: Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Schrijf- en herstelcursus Kom op verhaal

‘Verrassend, speels en leerzaam. Orde in de chaos en een lach tegenover iedere traan.’ In de schrijfcursus ‘Kom op Verhaal’ geven naasten woorden aan wat met geen pen te beschrijven is en vinden hun verloren kracht terug. Binnenkort start een nieuwe cursus.

De schrijfcursus ‘Kom op Verhaal’ is keer op keer een groot succes. De cursus is in opdracht van Ypsiln ontwikkeld en wordt gegeven door Sandra Frölich en Monique Engelbertink. Zij stimuleren de deelnemers, naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid, contact te maken met wat er in hun hart omgaat. Daar zijn geen oordelen, alles mag, niets is te gek.

Voor alle familieleden, in welke fase dan ook, biedt deze cursus blijvende ondersteuning: ‘We bleken zelf onze beste raadgever. Zonder schrijftalent rolden de verhalen en de poëzie, recht uit ons hart, uit onze pennen. We verrasten onszelf en gaven woorden aan wat eigenlijk met geen pen te beschrijven valt. Dat samen met andere naasten doen is zo bijzonder. Wat een opluchting en wat een inzichten!’

Cursusopzet 
In vier bijeenkomsten maken de deelnemers kennis met verschillende schrijftechnieken en oefeningen. Na elke bijeenkomst ontvangen de schrijvers per mail een samenvatting van de bijeenkomst en een aantal thuisopdrachten.

Cursusdata voorjaar 2020 
Vier zaterdagen van 13.00 - 16.00 uur bij PGO Support, Daltonlaan 600, 3584 BK Utrecht: 28 maart, 18 april, 9 mei en 23 mei 2020.

Praktisch 
Klik hier voor meer informatie.

Bij vragen of voor aanmelding kunt u contact opnemen met Sandra Frölich via info@eigenzininzijn.nl.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster