U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Workshop: Verbindende gespreksvaardigheden voor familie

Datum: 18-01-2020

Tijd: 11:00 - 16:00

Locatie: Oss

Herkent u dit? Uw naaste heeft last van stemmen en begint daardoor de dag als die al half voorbij is. Hij lacht op ongepaste momenten en heeft moeite met alledaagse bezigheden. Zijn vrienden laten zich steeds minder zien en de opleiding is inmiddels gestaakt. U kunt hem niet bereiken en heeft het gevoel tegen een muur te praten. Hij zegt als u erover begint: ‘Met mij is niets aan de hand’.  

Gebrek aan ziekte-inzicht bemoeilijkt het contact met onze zieke familieleden. Ypsilon ontwikkelde met steun van psychiater Jules Tielens een workshop waarin u leert in gesprek te raken en te blijven met een familielid, dat kampt met een gebrek aan ziekte-inzicht. 
De workshop wordt gegeven door ervaringsdeskundige familieleden die zijn getraind door Tielens. De workshop geeft uitleg en biedt praktische oefeningen. Aan de hand van voorbeelden leert u vaardigheden en hoe u die in uw situatie kunt toepassen.

De (online) brochure ‘Ziek? Hoezo ziek?’ over verbindende gespreksvaardigheden geeft achtergrondinformatie en verdieping bij de workshop. Meer informatie vindt u op www.ypsilon.org/hoezoziek

Graag stellen we u in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop in Oss. Dit keer is er een eenmalige korting op deelnemersbijdrage voor deze locatie en deze datum. Vol is vol en wie eerst aanmeldt gaat voor.

Locatie:                       Oss 
Datum:                         Zaterdag 18 januari van 11.00 uur tot 16.00 uur
Plaats:                         Na inschrijving en betaling ontvangt u de gegevens van de locatie 
Bijdrage:                     Voor leden € 50,- /niet-lid: € 50,-  Ypsilon zorgt voor koffie/thee en lunch

U kunt de bijdrage overmaken op NL75 INGB 0004 7365 38 t.a.v. Ypsilon, onder vermelding van ‘workshop 18 januari’ en uw naam, woonplaats en e-mailadres.

Aanmelding

U geeft zich op voor de workshop door een e-mail te sturen of te bellen met (088) 000 21 20. Let op: Uw aanmelding is pas definitief als wij uw bijdrage hebben ontvangen. Dan krijgt u ook de gegevens van de locatie. De workshop gaat door bij 12 deelnemers en maximum 18 deelnemers.

Advies 
In deze workshop is geen ruimte voor persoonlijke adviesvragen. Zit u met een actueel probleem, dan kunt u vooraf contact opnemen met de Ypsilon adviesdienst (088 000 21 20), zodat u in de workshop zoveel mogelijk kunt leren van de methodiek. Klik hier voor een artikel over de workshop in YN 4-2016.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster