U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Conferentie: Crazywise 6, Healing Communities

Datum: 01-06-2021

Tijd: 00:00 - 23:59

Locatie: Landgoed Willibrordus, De Overtoom 3, Heiloo

We zijn -waarschijnlijk- wel gebonden aan een maximum van 100 deelnemers. Dus het aantal tickets voor deze editie is beperkt. Een groot deel van de mensen die tickets had aangeschaft voor de editie in juni heeft besloten deze om te zetten in tickets voor de editie in november. Dus wil je zeker zijn van deelname, bestel je tickets dan snel.

We zijn te gast op het mooie Landgoed Willibrordus en we hopen hier met jullie de volgende stap te zetten op weg naar liefdevolle, integrale zorg voor mensen die te maken krijgen met een psychotische ontregeling.

Het thema dat deze editie centraal staat is Healing Communities. Zorginnovator Ole Andreas komt uit Noorwegen en legt ons uit hoe hij daar een ‘healing community’ van de grond kreeg. Ook  hebben we interessante inbreng van eigen bodem. In de middag staan workshops rond bestaande helende gemeenschappen en helende methodieken op het programma. Ook willen we jullie betrekken in onze plannen om in Nederland een Crazywise Healing Center en Crazywise Community van de grond te krijgen.

Zie voor het volledige programma en de aanschaf van je tickets onze website: www.crazywise.nl.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster