U bent hier:
  1. home
  2.  > voor naasten
  3.  > advies en steun

Advies en steun

Voor telefonisch of online advies en steun kun je terecht bij de landelijke adviesdienst van MIND Ypsilon. De adviesdienst bestaat uit medewerkers van Ypsilon. Ze luisteren, denken met je mee en geven advies vanuit jarenlange expertise en ervaring.

De MIND Ypsilon Adviesdienst is bereikbaar per telefoon en per e-mail

Bel (088) 000 21 20

op werkdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur (op woensdag tijdelijk gesloten)

Mail naar adviesdienst@ypsilon.org

je krijgt binnen 48 uur antwoord.

Adviesdienst

Telefonisch advies

Bel voor de telefonische adviesdienst (088) 000 21 20, bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De medewerkers op het landelijk bureau bieden je informatie, advies of een luisterend oor. Leden kunnen voor telefonisch advies ook terecht bij de vrijwilligers in de regio.

Adviesdienst online

Leg je vraag per e-mail voor aan een team van experts. De mensen van de adviesdienst online geven meestal binnen 48 uur antwoord. Het team bestaat uit drie vrijwilligers, met elk hun eigen ervaring en werkveld. Je vraag wordt vertrouwelijk behandeld.
Stel je vraag via adviesdienst@ypsilon.org

Bij het Nationaal Zorgnummer kun je terecht met vragen over zorg, ondersteuning en participatie. Klik hier voor meer informatie.

Andere vormen van steun

Behalve de adviesdienst biedt MIND Ypsilon nog veel andere vormen van steun. Je kunt terecht bij onze gespreksgroepen (ook per e-mail), terugvallen op onze goed leesbare informatiebrochures en ons tijdschrift YN of gebruik maken van ons aanbod in de regio.

Sterk, weerbaar, zelfbewust

Dat is niet voor niets de naam van de brochure waarin beschreven staat waarmee MIND Ypsilon jou kan helpen om sterker, weerbaar en zelfbewuster te worden ten opzichte van jezelf, je naaste en je omgeving.

Leden ontvangen de brochure gratis bij hun lidmaatschap.

Klik hier voor een pdf-bestand van de brochure 'Sterk, weerbaar, zelfbewust'

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggen

sluit venster